El caso de El Tarajal, de nuevo abierto

La Audiencia Provincial de Cádiz ha ordenado, por segunda vez, reabrir el caso de las muertes de El Tarajal.

Stop Mobbing: Aturem l’assetjament immobiliari!

La violència immobiliària, el mobbing, l’assetjament immobiliari no tornarà a actuar amb impunitat mai més a la ciutat de Barcelona.

Aprovada l'obligació de dedicar el 30% dels nous pisos o grans rehabilitacions a habitatge social a la ciutat de Barcelona

La moció per ampliar el parc d'habitatge assequible a la ciutat ha fet un pas important perquè s'apliqui la primera mesura contemplada i una de les més importants: que les noves construccions i grans rehabilitacions hagin de destinar un 30% a habitatge assequible.

Augmentar l’habitatge social a Bcn depèn de la coherència dels grups municipals

El dilluns 18 de juny la Comissió d'ecologia i urbanisme votarà la modificació del Pla General Metropolità, per destinar el 30% dels habitatges dels edificis de nova construcció i els sotmesos a rehabilitació integral a habitatges protegits.

El Grup Promotor de la moció #LloguerPúblicBcn fa públics els avenços del grup de treball amb els partits i el calendari per fer-la efectiva

Aquest matí s'ha dut a terme la segona reunió per concretar l'activació de les mesures de la moció. La col·laboració i compromís dels grups polítics és fonamental per engegar les mesures i veure resultats.
 
 

Pages