Trobada d’organitzacions agroecològiques

06/12/2016

Una desena de col·lectius que promovem l'agroecologia i la sobirania alimentària des de diferents vessants -producció i consum organitzats, recerca, formació, divulgació, incidència o dinamització- organitzem una trobada d’organitzacions agroecològiques. La reunió, que tindrà lloc el 12 de juny a la masia de Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, té per principal objectiu fomentar l’articulació del moviment en l’actual context socioeconòmic i polític.

Les diferents entitats convocants proposem a tots els col·lectius i persones que promouen l'agroecologia i la sobirania alimentària trobar-nos per conèixer-nos i reconèixer-nos, per celebrar tot el que tenim en comú i tot el que hem construït fins ara. Per reflexionar i conspirar plegades, per analitzar els reptes que tenim i debatre com podem superar-los. Trobar-nos per tractar d'articular més i millor l'espai agroecològic, per concretar per a què volem coordinar-nos i començar a definir com ho volem fer.

Pròximament concretarem el programa de la trobada. De moment us suggerim que us reserveu la data i que us inscriviu aquí. També us podeu adreçar al correu agroecologia.trobada@gmail.com si teniu algun dubte o comentari.