Fons Next Generation: límits i possibilitats | FHAR Barcelona

L'Observatori DESC participarà al Fòrum d’Habitatge i Rehabilitació de Barcelona (FHAR), una iniciativa de l’Institut Municipal de l’Habitatge i la Rehabilitació (IMHAB) de l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu reunir els professionals del sector, públic i privat, per tal de debatre, treballar i posar en valor el futur del dret a l’habitatge a la ciutat.

El 28 i 29 de novembre tindrà lloc la tercera edició al recinte de Palo Alto Barcelona, al bell mig del Poblenou, i que novament comptarà amb una doble jornada enfocada a professionals, activistes, investigadors, treballadors del sector i qualsevol persona interessada en aquest àmbit.

Amb la finalitat de posar al centre del debat algunes de les qüestions més candents de l’habitatge, amb afectació directa en els ciutadans, la tercera edició del FHAR es dividirà en tres blocs temàtics, on s’analitzaran temes com la rehabilitació i les subvencions que s’hi ofereixen, l’emergència habitacional i la promoció d’habitatge industrialitzat. Cada un d’aquests blocs comptarà amb taules rodones i conferències, presentades i moderades per la investigadora d’habitatge i comunicadora, Núria Moliner.

Irene Escorihuela, directora de l'Observatori DESC, participarà com a presentadora i moderadora de la taula de debat "Fons Next Generation: límits i possibilitats" que tindrà lloc el 29 de novembre a les 11:30h.

Multimedia

Información

Tipus
Jornada
Fecha/s
Martes, 29 Noviembre, 2022 - 11:30
Fecha/s

Dimarts, 29 de novembre a les 11:30h

Lloc

Palo Alto Barcelona (C/Pellaires, 30 – 38, Barcelona)