Seminari web "El parc d'habitatge assequible que la regió metropolitana de Barcelona necessita: Com es finança? Qui el promou?"

El proper divendres 4 de febrer a partir de les 10h tindrà lloc el seminari en línia "El parc d'habitatge assequible que la regió metropolitana de Barcelona necessita: Com es finança? Qui el promou?". Ja estan obertes les inscripcions! No t'ho perdis!

L’equip del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i l'Observatori DESC, us convidem a un seminari en línia per tractar els reptes a l'Àrea i Regió metropolitana de Barcelona per finançar i promoure habitatge assequible. Està dirigit a agents públics i entitats socials i comptarem amb diversos experts en política d’habitatge.

Seminari en línia - divendres 4 de febrer a les 10:00 h.

Debatrem sobre les oportunitats de finançar amb diners públics la promoció i rehabilitació d’habitatge a diferents municipis, per posar en primer pla el repte actual d'esbossar una política adequada d’habitatge assequible. Cal valorar els ajuts econòmics i les línies de crèdit (Next Generation, pressupostos estatals i autonòmics, línies de finançament públic i operadors publicoprivats) que preparen aquest nou cicle, però també disposar un debat amb agents informats sobre la coordinació territorial per atendre les zones amb mercats més tensats i els greus impactes derivats en forma d’exclusió i segregació residencial.

Comptarem amb la presència de:

  • Lucia Martin, regidora d'habitatge i rehabilitació de l'Ajuntament de Barcelona
  • Carles Sala, secretari d'habitatge de la Generalitat de Catalunya
  • Carme Trilla, presidenta de l'Observatori Metropolità de l'Habitatge de Barcelona

INSCRIPCIONS

Hi ha places limitades, si vols pots inscriure't a la jornada en línia fent clic aquí: https://bit.ly/HabitatgeAssequibleMetropolità

T'hi esperem!

Multimedia

Información

Tipus
Jornada
Fecha/s
Viernes, 4 Febrero, 2022 - 10:00
Fecha/s

4 de febrer al matí (10h)

Lloc

Seminari web