Dossier Crític ‘Emergència’, en col·laboració amb CRÍTIC

El número 8 de la col·lecció #DossierCrític, en col·laboració entre CRíTIC i l'Observatori DESC, està dedicat a analitzar la situació de crisi ecològica que viu el món i com podem combatre-la des de la nostra vida quotidiana.

 

Aconsegueix la publicació a la botiga de Crític.

Emergència’ (2021) és el vuitè Dossier CRÍTIC. És una revista de 150 pàgines que analitza la situació de crisi ecològica que viu el món i com podem combatre-la des de la nostra vida quotidiana. No només expliquem la magnitud de la tragèdia que ens cau al damunt, sinó que també oferim propostes i camins, que ja fa anys que plantegen els experts o els moviments socials, per intentar revertir-la.

Dirigida per Manel Riu i Sergi Picazo, compta amb el suport econòmic i l’assessorament de continguts especial de l’Observatori DESC. Els principals protagonistes de la revista ‘Emergència’ són Jorge Riechmann, Raquel Rosnik i Joan Martínez Alier, entrevistats a fons. Pel que fa a les opinions, comptem amb les d’Alfons Pérez, Irene Escorihuela, Joaquim Sempere, Salvador Rueda, Gemma Carbó, Joan Buades, Vanesa Freixa, Joan Herrera i Anna Pérez Català. Els autors dels principals reportatges informatius són Sergi Picazo, Laura Aznar, Manel Riu, Laia Soldevila i Rafa Burgos. També s’hi inclou un estudi, titulat ‘El trencaclosques de la transició energètica’, elaborat per Clàudia Custòdio i Irene Escorihuela, de l’Observatori DESC.

El disseny i els infogràfics, com en anteriors dossiers, han estat elaborats per Helena Olcina (Fabrika Gràfika). El projecte compta amb el suport editorial de Pol·len Edicions i la distribució de Virus.

La revista es va presentar el passat 30 de novembre al CCCB en una presentació que va ser retransmesa en directe per streaming i que es pot recuperar al canal de YouTube de CRÍTIC.

 

Multimedia

Agenda

No s'han trobat esdeveniments propers.

¡Síguenos en X (antes Twitter)!