Presentació del nou Dossier CRÍTIC, 'Emergència'

Crisi ecològica: podrem evitar el col·lapse? Amb Emilio Santiago Muiño, Iolanda Fresnillo i Sergi Saladié; i amb el coordinador general de la publicació, Sergi Picazo, i la membre de la Junta de l'Observatori DESC, Eva Fernández

Aquesta pregunta centrarà l’acte de presentació del nou Dossier CRÍTIC, titulat Emergència, que acaba de sortir d’impremta. És el número 8 de la col·lecció i està dedicat a analitzar la situació de crisi ecològica que viu el món i com podem combatre-la des de la nostra vida quotidiana. L’acte es farà el dimarts 30 de novembre a les 18.30 hores a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Catalunya. L’organitzem conjuntament l’Observatori DESC i CRÍTIC, les dues entitats copromotores de la revista, al costat de Pol·len Edicions.

Els ponents del debat seran Emilio Santiago Muiño, professor d’Antropologia a la Universitat Autònoma de Madrid (UAM) i autor del llibre ¿Qué hacer en caso de incendio?; Iolanda Fresnillo, sociòloga i activista, i Sergi Saladié, professor de Geografia de la URV i expert en energies renovables. El presentaran i el moderaran Sergi Picazo (CRÍTIC) i Eva Fernández (Observatori DESC).

L’acte serà retransmès en directe per streaming al web de CRíTIC per a tota aquella gent que no hi pugui assistir en persona. També serà recuperable íntegrament a posteriori en format vídeo al canal de CRÍTIC a YouTube. Les persones subscriptores que ho desitgin poden reservar places a l’Aula 1 del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), amb un/a acompanyant per persona, omplint el formulari que hi ha en aquest mateix article.

ACTE OBERT A TOTHOM FINS A OMPLIR AFORAMENT

Si ets subscriptora de CRÍTIC pots reservar una plaça al formulari disponible al web de CRÍTIC.

Multimedia

Información

Tipus
Jornada
Fecha/s
Martes, 30 Noviembre, 2021 - 18:30
Fecha/s

dimarts 30 de novembre a les 18.30 hores

Lloc

Aula 1 CCCB (Barcelona)