Transició ecosocial i lluites territorials des dels ecofeminismes

El dissabte 23 d'octubre vem impartir un taller, conjuntament amb Entrepobles, en el marc de les XI Jornades de Lleure i Feminismes.

Com podem afrontar l’emergència climàtica des dels feminismes i l’ecologisme social? Els ecofeminismes són la resposta. En aquest taller explicarem per què parlem de l’emergència climàtica, de cures i ambiental, i com aquestes diverses crisis se superposen i impacten sobre els nostres cossos i territoris. També assenyalarem els reptes del moment, abordant com les mirades ecofeministes travessen les nostres vides quotidianes i com podem arrelar-les per construir futurs dignes per a totes, justos, inclusius, interseccionals... des de l’energia i l’alimentació fins a la nostra relació amb el territori. Podrem treballar dinàmiques per mirar d’abordar com anem donant respostes des de la interdependència i l’ecodependència a preguntes com: · Les declaracions d’emergència climàtica i els anuncis de polítiques encaminades a una transició ecològica han suposat canvis en territoris? Com es relaciona sistema actual amb alternatives sostingudes des de les dones i per el sosteniment de vides dignes de ser viscudes?

  • Les declaracions d’emergència climàtica i els anuncis de polítiques encaminades a una transició ecològica han suposat canvis en territoris?
  • Com es relaciona sistema actual amb alternatives sostingudes des de les dones i per el sosteniment de vides dignes de ser viscudes?

Web de l'esdeveniment: https://lleureisexisme.wordpress.com/jllif-2021/

Multimedia

Información

Fecha/s
Sábado, 23 Octubre, 2021 - 10:30
Fecha/s

Dissabte, 23 d'octubre

Durada
3h
Plazo de inscripción
Sábado, 23 Octubre, 2021 - 13:30