Presentació del llibre “La Llei del dret a l´habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur”

L’any 2017 es van complir deu anys de l’aprovació de la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge, una norma essencial en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya. Coincidint amb aquesta efemèride, des de l’Observatori DESC i l’ Institut de Recerca TransJus de la Universitat de Barcelona van endegar un balanç d’aquests deu anys de vigència de la llei que ha culminat amb la publicació del llibre “La Llei del dret a l’habitatge de Catalunya: deu anys de vigència. Balanç i futur”, que recull els treballs d’anàlisi realitzats per experts en la matèria.

L’Oficina Comarcal d’Habitatge del Vallès Oriental us convida a la presentació d’aquest llibre que es durà a terme el proper 10 d’abril a les 12:30 h a la delegació del Vallès Oriental del Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (C. Josep Piñol, 8 08402 Granollers).

Durant aquesta presentació s’obrirà una mesa de diàleg formada per experts de reconegut prestigi en la matèria segons podeu apreciar el programa adjunt.

Les inscripcions es poden fer mitjà del programa o a l’enllaç següent: Inscripció presentació llibre

 

Multimedia

presentacio-llibre-dret-habitatge-10-anys-Valles
llibre_llei_dret_habitatge

Información

Tipus
Jornada
Fecha/s
Miércoles, 10 Abril, 2019 - 12:30
Fecha/s

10/04/2019

Lloc

Delegació del Vallès Oriental del Col·legi d’Aparelladors, arquitectes tècnics i enginyers d’edificació de Barcelona (C. Josep Piñol, 8 08402 Granollers).