Segon Taller Anti Mobbing Immobiliri

La segona edició del taller antimobbing tindrà lloc el dia 11 de desembre, en el marc de la conferència Cities for Rights

L'assetjament inmobiliri és un problema que afecta cada cop més als veïns i les veïnes de Barcelona, però que malauradament no és un fenomen només local. La denúncia administrativa és una eina important per lluitar i fer front a les situacions d'assetjament. Per això, amb l'objectiu de continuar el debat i ampliar el nombre de denúncies, s’organitzarà una segona edició del taller antimobbing, el dia 11 de desembre, en el marc de la conferència Cities for Rights. En aquesta ocasió, a més d'una sessió pràctica i participativa sobre com presentar una denúncia d'assetjament immobiliari, comentarem sobre com altres ciutats combaten l’assetjament immobiliari.

El passat mes de Juliol tres entitats socials barcelonines (Sindicat de Llogateres, PAH de Barcelona i Observatori DESC) van presentar públicament una novia via per donar resposta i lluitar contra l'assetjament immobiliari. La nova via defensa jurídica, basada en la LLei del dret a l'habitatge de Catalunya que considera el mobbing una discriminació en l'accés a l'habitatge, habilita i obliga a les administracions a actuar per eradicar-lo.

El passat 24 de novembre vam fer el primer taller antimobbing al barri del Raval. Ara, en el marc de las Conefrència "Cities for Rights", que tindrà lloc a Barcelona el mes de desembre, us convidem a la segona edició del taller. En aquesta ocasió, a més d'una sessió pràctica i participativa sobre com presentar una denúncia d'assetjament immobiliari, parlarem sobre el mobbing a altres ciutats internacionals per tenir una perspectiva global del fenomen.

El taller busca oferir de manera pràctica les eines necessàries per denunciar l'assetjament immobiliari per la nova via administrativa, sense advocats i davant l'Ajuntament, tant des d'una perspectiva global com local, i amb la participació d'afectats i de activistes en l'àmbit de l'habitatge.

El taller tindrà una durada de 2h (de 12h a 14h) i és obert i gratuït amb necessitat d'inscripció prèvia: formulari d'inscripció disponible.

  • El taller, és una de les activitats de la Conferència "Cities for Rights" que tindrà lloc a Barcelona el mes de desembre, i serà obert i gratuït (sense necessitat d'inscripció) i tindrà lloc el dia 11 de desembre de 12 a 14 h al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), carrer Montalegre, 5, 08001, Barcelona.
  • Per qualsevol dubte referent a la Jornada adreceu-vos al correu: formacio@observatoridesc.org

 

 

Multimedia

segon_taller_anti_moobing_

Información

Tipus
Jornada
Fecha/s
Martes, 11 Diciembre, 2018 - 12:00
Fecha/s

11 de desembre

Lloc

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB), carrer Montalegre, 5, 08001, Barcelona.