Divendres 4 de maig: Jornada a Girona "Deu anys de la Llei del dret a l'habitatge de Catalunya"

Data: divendres 4 de maig de 2018

Lloc: Aula A. Casa de Cultura Plaça de l'Hospital, 6  17002 Girona

Objectiu :

Enguany fa deu anys que es va aprovar la Llei 18/2007, de 28 de desembre, del dret a l’habitatge, una norma molt destacable en l’àmbit de l’habitatge a Catalunya, ja que per primer cop regula aquest camp a casa nostra de forma àmplia. Més enllà de les múltiples valoracions —totes necessàries— que es puguin fer sobre el seu funcionament, no hi ha dubte que és el moment de fer-ne balanç.    Coincidint amb l’efemèride, des de la Diputació de Girona, l’Observatori DESC i l’Institut de Recerca TransJus (Universitat de Barcelona), proposem dur a terme una jornada de formació que serveixi per fer balanç dels deu anys de vigència de la Llei, pensant també en el futur.  

L’objectiu de la jornada és fer un balanç de l’aplicació de la norma, en concret en l’àmbit de les comarques gironines, així com detectar les oportunitats que hi ha avui dia d’aplicar-la més i millor a través d’algunes qüestions clau. La formació s’adreça a professionals, investigadors, societat civil i, especialment, càrrecs públics i personal de l’Administració en l’àmbit de l’habitatge.

Inscripcions:

El curs està orientat al personal tècnic i administratiu, als càrrecs electes dels ajuntaments i consells comarcals i a les entitats  i professionals de la província de Girona que tinguin relació amb l’àmbit de l’habitatge.

Les inscripcions són gratuïtes. Les places són limitades: 80 com a màxim. Cal formalitzar-les per mitjà de l’enllaç:

 http://www.ddgi.cat/inscripcio-formacio/inscripcio-curs/63/jornada-10-anys-ldh

Organització: Diputació de Girona - Departament d’Habitatge, Observatori DESC, Institut de Recerca TransJus (UB)

Més informació: http://www.ddgi.cat/lportal/web/habitatge/10-anys-ldh

Multimedia

Información