Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves

L'Observatori DESC i Entrepobles organitzem un taller de comunicació en context d’emergència climàtica i crisi(s) sobreposades. Una activitat formativa amb perspectiva crítica i de gènere des de les noves generacions, destinat a joves activistes i/o interessats/des d'entre 16 i 22 anys. El taller inclou l'opció de publicar articles en premsa

FORMULARI D'INSCRIPCIONS

https://forms.komun.org/inscripciocursemergenciaclimaticacomunicaciojoves

 

Si et preocupa l'emergència climàtica i t'inquieta com comunicar-la per tenir impacte i arribar més lluny, aquesta iniciativa és per tu! L'Observatori DESC i Entrepobles impulsem un nou "Taller de comunicació i emergència climàtica per a joves". Es tracta d'una activitat pensada per reforçar les veus més joves i dotar-les d'eines per compartir la seva visió i experiències en mitjans de comunicació catalans, des d’una perspectiva ecofeminista.

Una nova iniciativa de formació i sensibilització sobre qüestions que ens preocupen molt com l'emergència climàtica. Aquesta, suposa una vulneració múltiple dels Drets Humans i afecta molts dels drets econòmics, socials, cuturals i ambientals que defensem des de l'Observatori. Per això, l'Observatori DESC i Entrepobles volem sensibilitzar a les més joves i formar-les per a què ens ajudin a mobilitzar-nos en col·lectiu!

Aquest taller tindrà lloc el proper dimecres 15 de desembre a les 17h a 19:30h a la Lleialtat Santsenca, amb inscripció prèvia. La sessió serà facilitada per la periodista i guionista especialitzada en emergència climàtica, Laia Creus. En aquesta ocasió, es donarà prioritat a participants dones, amb un mínim del 60% de les participants.

El projecte compta amb el suport i la facilitació d'especialistes de Climate Tracker, que treballen amb l'empoderament de joves periodistes per documentar la crisi climàtica. Així, es proposarà als participants del taller d’escriptura d'articles periodístics sobre la situació d’emergència climàtica i desigualtats socials a la ciutat de Barcelona.

 

CRUÏLLA DE CAMINS: GLOBALITZEM ALTERNATIVES ECOFEMINISTES PER LA DEFENSA DELS DRETS HUMANS

Com a part del projecte "Cruïlla de camins: Globalitzem alternatives ecofeministes per la defensa dels DH en crisis superposades i emergència climàtica en context COVID" es faran diversos tallers: un taller presencial amb joves participants d’arreu del territori català i dos tallers online adreçats a persones joves del sud-global, en concret, de l’Amèrica Llatina, que es vegin afectades per l’emergència climàtica i vulguin explicar les seves experiències en format periodístic i busquin eines per a una millor comunicació.

Multimedia

Information

Tipus
Jornada
Date/s
Wednesday, 15 December, 2021 - 17:00
Date/s

Dimecres, 15 de desembre

Lloc

Lleialtat Santsenca (presencial)