Enquesta sobre habitatge i emancipació juvenil. Ens ajudes (5 min)?

Oxfam Intermón, la Universitat de Lleida, el CNJC i l’Observatori DESC s’uneixen per estudiar les desigualtats en l’accés a l’habitatge de les joves a Catalunya. Ens ajudes? Fes-la avui! Són només 5 minuts!

L'enquesta que estem difonent aquests dies, i que hem desenvolupat conjuntament amb el Consell Nacional de Joventut de Catalunya (CNJC), forma part del projecte sobre habitatge i emancipació juvenil a Catalunya "Enfortint les capacitats de les universitats, la comunitat educativa i les persones joves per crear societats més justes, equitatives i inclusives", en què estem col·laborant amb Oxfam Intermón i la Universitat de Lleida.

Es tracta d'un projecte que pretén analitzar les desigualtats que pateixen les joves a nivell ocupacional, educatiu i tenint en compte la diversitats d'aquestes. Sabem que la pandèmia ha afectat de forma especial les joves i que la precarietat és el pa de cada dia. L'habitatge i l'emancipació juvenil son temes de màxima actualitat, sobretot ara que s'estan movent la "Ley de Vivienda" a nivell Estatal - #LeyDerechoVivienda - i la nova Llei 24/2015 de lloguer social - #LleiStopDesnonaments - a nivell català. Per això, ara més que mai, necessitem impulsar estudis com aquest.

Si tens entre 16 i 29 anys d'edat o tens persones d'aquesta franja d'edat al teu abast, i/o tens 5 minuts, ens pots ajudar molt. Respon l'enquesta "Combatem les desigualtats!" i/o comparteix-la a les joves del teu voltant! Ajuda'ns a completar l'estudi "Enfortint les capacitats de les universitats, la comunitat educativa i les persones joves per crear societats més justes, equitatives i inclusives".

ENLLAÇ A L'ENQUESTA EN CATALÀ: https://observadesc.limesurvey.net/617381?newtest=Y&lang=ca

ENLLAÇA A L'ENQUESTA EN CASTELLÀ: https://observadesc.limesurvey.net/617381

Multimedia