VI Congrés de l'Advocacia de Barcelona: Habitatge Social: Construïm per crèixer

Del 4 al 7 d'octubre de 2021 tindrà lloc el VI Congrés de l'Advocacia de Barcelona, en format online, organitzat per les Seccions i Comissions de l'ICAB. El tema central d'enguany serà l'habitatge social i la vulnerabilitat que suposa la crisi econòmica derivada de la COVID-19, temàtica de màxima rellevància i actualitat. És per això que l'Observatori DESC ha estat convidat a participar en dues de les 40 taules rodones.

Del 4 al 7 d’octubre de 2021, el Col·legi de l’Advocacia de Barcelona (ICAB), organitza el 6è Congrés de l’Advocacia de Barcelona en format on-line. 

Enguany, el tema central serà l’habitatge social i la vulnerabilitat que suposa la crisi econòmica derivada de la COVID-19, temàtica de màxima rellevància i actualitat. És per aquest motiu que l'Observatori DESC ha estat convidat a participar. Durant quatre dies (de dilluns a dijous) s’oferiran més de 40 conferències gratuïtes dirigides a tots els col·legiats i col·legiades o associats/des ICAB (50€ per a persones no col·legiades).

Concretament, la Directora de l'Observatori DESC participarà a la sessió de tancament del Congrés del dijous 7 d'octubre a les 18h "Webinar: Com aturem els desnonaments? Actualitat i reptes de futur", a través de la seva Directora, Irene Escorihuela. Tanmateix, la Portaveu de la PAH, Coordinadora del projecte "Dret a l'habitatge i a l’energia: empoderament col·lectiu i assessorament jurídic social", Lucía Delgado, també participarà a la sessió Webinar: Feminització de la pobresa, emergència habitacional i dones sense llar" del dimecres 6 d'octubre 2021 a les 13h.

Inscriu-te a cada una de les sessions i participa en el 6è Congrés de l’Advocacia Barcelonina.

Multimedia

Information

Tipus
Jornada
Date/s
Wednesday, 6 October, 2021 - 13:00
Thursday, 7 October, 2021 - 20:30
Lloc

Format virtual/telemàtic.