Premsa: D'Altres Comunicats

3 Maig, 2018

Diverses organitzacions de la societat civil, moviments socials i veïnals conformem la plataforma "Barcelona No Està En Venda". De la mateixa manera, una desena de ciutats de l'Estat (Madrid, Sevilla, Màlaga, València...) han conformat espais similars per denunciar la mercantilització de l'espai públic, la bombolla de lloguer, els impactes del turisme o la precarietat laboral. Manifest de Barcelona No Està En Venda:

4 Abril, 2018

Duríssim correctiu del Comitè DESC que coincideix amb les mesures exigides per la societat civil són: aixecar les mesures d’austeritat, revertir la precarietat i temporalitat dels contractes de treball, aturar la criminalització dels vaguistes o augmentar les pensions.

10 Gener, 2017

Les entitats i col·lectius sotasignats convoquem a l’ocupació simbòlica de les Rambles de Barcelona el proper dissabte 28 de gener.

25 Maig, 2016

L'Observatori DESC s'afegeix a la crida de la plataforma Stop Maremortum per condemnar, aquest dimecres 25 a les 20h a la plaça Sant Jaume, el desallotjament del camp d'Idomeni a Grècia.

9 Abril, 2013

L'augment dels desnonaments i del sobreendeutament personal i familiar constitueix un dels aspectes més dramàtics de la realitat actual. Segons les

3 Abril, 2013

Juli Ponce, Professor de Dret Administratiu de la Universitat de Barcelona

Revista Catalana de Dret Públic, 18 de març de 2013

8 Setembre, 2012

Defensem els béns comuns, pel futur de les ciutats i dels territoris
Nàpols, Itàlia, 6 de setembre de 2012

13 Desembre, 2011

Article publicat a El Periódico de Catalunya de Gustavo Duch, coordinador de la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.

21 Octubre, 2010

21 d’octubre, NOVA YORK.- Olivier De Schutter, Relator Especial de les Nacions Unides sobre el Dret a l'Alimentació, ha presentat el seu últim informe sobre l'accés a la terra i el dret a l'alimentació davant la 65ª Assemblea General de les Nacions Unides.