04/29/2014

Pre-Estrena del documental "Termitas"

El dissabte 17 de maig farem la pre-estrena del documental "Termitas" en el Festival Stop Distopía  (Poblenou, Barcelona). El documental, realitzat per Xavier Artigas i Xapo Ortega, aprofundeix en les dificultats judicials per combatre la corrupció. Per a això, es parteix de la querella contra Bárcenas, ex-tresorer del Partit Popular, en la qual l'Observatori DESC exerceix d'acusació popular.

El Festival obrirà les portes a les 16 h amb una petita actuació musical per a donar pas a continuació a la presentació i projecció del documental a les 17 h. Després de la projecció Ada Colau, Gerardo Pisarello i Jaume Asens obriran el debat sobre "Corrupció i drets socials. Com sortir de la Cleptocracia".

El festival compta amb les actuacions musicals de Da Souza, Songstore, FP, Sot, Las Ruinas, Vàlius i Boncompain. L'aportació de les entrades es destina íntegrament a l'associació La Sagrera es mou i a l'Observatori i es poden comprar anticipades aquí y aquí. L'entrada a la pre-estrena del documental i el debat serà voluntària.