05/10/2016

L’Observatori DESC i altres entitats defensores de la sobirania alimentària us conviden a participar a la trobada d’organitzacions agroecològiques

Una desena de col·lectius que promovem l'agroecologia i la sobirania alimentària des de diferents vessants -producció i consum organitzats, recerca, formació, divulgació, incidència o dinamització- organitzem una trobada d’organitzacions agroecològiques. La reunió, que tindrà lloc el 12 de juny a la masia de Can Comas, seu del Parc Agrari del Baix Llobregat, té per principal objectiu fomentar l’articulació del moviment en l’actual context socioeconòmic i polític.

Les diferents entitats convocants proposem a tots els col·lectius i persones que promouen l'agroecologia i la sobirania alimentària trobar-nos per conèixer-nos i reconèixer-nos, per celebrar tot el que tenim en comú i tot el que hem construït fins ara. Per reflexionar i conspirar plegades, per analitzar els reptes que tenim i debatre com podem superar-los. Trobar-nos per tractar d'articular més i millor l'espai agroecològic, per concretar per a què volem coordinar-nos i començar a definir com ho volem fer.

Pròximament concretarem el programa de la trobada. De moment us suggerim que us reserveu la data i que us inscriviu aquí. També us podeu adreçar al correu agroecologia.trobada@gmail.com si teniu algun dubte o comentari.

Col·lectius que convoquen:

Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya

Arran de terra. Eines per la Dinamització Local Agroecològica

El Teixit de la Terra, cooperativa de consum

Germinal, cooperativa de consum ecològic

Ecologistes en Acció. Àrea d'agroecologia i sobirania alimentària

L'Aresta, cooperativa agroecològica

La Xarxeta, xarxa de pagesos agroecològics de Catalunya

Les Reperes Motivades

Món Verd, cooperativa autogestionària de distribució de productes ecològics

Observatori DESC

PiC Vallès, producció i consum ecològic del Vallès Occidental

Xarxa de Consum Solidari