04/18/2016

Inscripcions obertes per al curs online sobre Drets Socials, Precarització i Gènere

L’Observatori DESC, juntament amb l’Institut de Drets Humans de Catalunya (IDHC) i la cooperativa sociojurídica IACTA, han obert les inscripcions per al curs online sobre drets socials, precarització i gènere. El curs, adreçat a persones que treballen en l’àmbit de la precarització –treballadores socials i personal de l’administració, sindicalistes, representants polítics, activistes...- però també a estudiants o periodistes interessats en l’estudi dels drets socials, es farà entre els pròxims 17 de maig i 17 de juny a l’aula virtual de l’IDHC.

Les tres entitats organitzadores proposen una formació on s’estudiaran els coneguts com a drets humans emergents, així com les mesures governamentals davant la crisi que han suposat greus regressions en el gaudi dels drets socials, tot analitzant les reformes legislatives des d’un enfocament de gènere i basat en drets humans.

El professorat està format per David Bondia, professor de Dret i Relacions Internacionals a la Universitat de Barcelona i president de l’IDHC; Laia Fargas Fursa, jurista i responsable de formació de l’Observatori DESC; Irene Escorihuela, advocada, llicenciada en Ciències Polítiques i directora de l’Observatori DESC, i Laura Rodriguez, jurista, diplomada en Relacions Laborals i membre de IACTA.

El curs, que s’imparteix en castellà, té un preu de 120 euros, amb l’opció reduïda (90 euros) per a socis i sòcies de l’IDHC, estudiants, persones jubilades, a l’atur o que formin part de famílies nombroses, monomarentals o monoparentals

Podeu trobar tota la informació del curs i fer la inscripció en aquest enllaç.