Treball en xarxa

Sobirania Alimentària

3 Agost, 2015

En temps en que els drets humans de les persones, en particular de les més marginades, estan sent soscavats per la captura corporativa, el patriarcat, la violència de gènere, i els conflictes, la Xarxa Mundial pel Dret a l’Alimentació i la Nutrició van culminar la seva tercera reunió amb una declaració pública.

27 Novembre, 2012

L’Observatori DESC com a membre de l’Aliança per la Sobirania Alimentària de Catalunya es plau en convidar-vos al I Seminari de Dinamització Local Agroecològica que es celebrarà a Barcelona, a la seu de l’Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) Passeig Urrutia 17, els dies  14 a 16 de desembre de 2012.

29 Octubre, 2010

Del 8 al 10 d’octubre es va celebrar el VII Fòrum per un Món Rural Viu en Corts de la Frontera (Màlaga). El Fòrum va ser organitzat per Plataforma Rural que aglutina organitzacions agràries, de drets humans, de cooperació i de consumidors i és considerat el moviment social més representatiu de l’estat Espanyol que reivindica un model agrari social i sostenible, defensant el dret a l’alimentació i a la sobirania alimentària.

14 Maig, 2010

En el marc de la 5a Edició del Curs de Drets Socials, l'Observatori proposa les següents xerrades:

6 Gener, 2010

La publicació “Sucre roig, Deserts Verds. Informe Llatinoamericà sobre monocultius i violacions del dret a l'alimentació i habitatge adequats, l'aigua, la terra i el territori", coordinada per  FIAN (FoodFirst Information & Action Network)HIC-AL (Coalició Internacional per l'Hàbitat, Oficina per Amèrica Llatina) es va presentar el 10 de desembre a  Copenhague.