Premsa: Comunicats de l'Observatori

Sobirania Alimentària

10 Desembre, 2014

L’Observatori DESC, Educació per l'Acció Crítica (EdPAC- GIDHS) i Entrepobles presentem l'informe sobre el dret a l'alimentació adequada el proper dimecres dia 10 de desembre a la sala de conferències del Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona (C/ Carrer Regomir 3, metro L4, Jaume I). Hi assistiran persones que han col·laborat en el procés participatiu de l’informe, com ara Albert Sales, Jaume Saura, Montse Benito o Jordi Foix.

6 Gener, 2010

La publicació “Sucre roig, Deserts Verds. Informe Llatinoamericà sobre monocultius i violacions del dret a l'alimentació i habitatge adequats, l'aigua, la terra i el territori", coordinada per  FIAN (FoodFirst Information & Action Network)HIC-AL (Coalició Internacional per l'Hàbitat, Oficina per Amèrica Llatina) es va presentar el 10 de desembre a  Copenhague.

29 Juny, 2009

En ocasió de la propera reunió del Consell d’Agricultura i Pesca de la Unió Europea els dies 13 i 14 de juliol, organitzacions europees criden a pressionar als Ministres d’Agricultura dels Estats membres i a la Comissària Europea Miriam Fischer Boel, per acabar amb les subvencions a les exportacions de productes làctics europeus que estan destruint els mitjans de vida de centenars de milers de productors locals en els països del Sur.