Premsa

Sobirania Alimentària

10 Desembre, 2014

L’Observatori DESC, Educació per l'Acció Crítica (EdPAC- GIDHS) i Entrepobles presentem l'informe sobre el dret a l'alimentació adequada el proper dimecres dia 10 de desembre a la sala de conferències del Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona (C/ Carrer Regomir 3, metro L4, Jaume I). Hi assistiran persones que han col·laborat en el procés participatiu de l’informe, com ara Albert Sales, Jaume Saura, Montse Benito o Jordi Foix.

16 Octubre, 2014

En el marc del Dia Mundial del Dret a l’Alimentació, l’Observatori DESC, Entrepobles i Educació per l’Acció Crítica–GIDHS avancem alguns dels resultats de l’Informe sobre el Dret a l’Alimentació a Catalunya que es presentarà a finals d’any.

LES RETALLADES SOCIALS VULNEREN EL DRET A L’ALIMENTACIÓ ADEQUADA

13 Desembre, 2011

Article publicat a El Periódico de Catalunya de Gustavo Duch, coordinador de la Revista Soberanía Alimentaria, Biodiversidad y Culturas.

21 Octubre, 2010

21 d’octubre, NOVA YORK.- Olivier De Schutter, Relator Especial de les Nacions Unides sobre el Dret a l'Alimentació, ha presentat el seu últim informe sobre l'accés a la terra i el dret a l'alimentació davant la 65ª Assemblea General de les Nacions Unides.

6 Gener, 2010

La publicació “Sucre roig, Deserts Verds. Informe Llatinoamericà sobre monocultius i violacions del dret a l'alimentació i habitatge adequats, l'aigua, la terra i el territori", coordinada per  FIAN (FoodFirst Information & Action Network)HIC-AL (Coalició Internacional per l'Hàbitat, Oficina per Amèrica Llatina) es va presentar el 10 de desembre a  Copenhague.

29 Juny, 2009

En ocasió de la propera reunió del Consell d’Agricultura i Pesca de la Unió Europea els dies 13 i 14 de juliol, organitzacions europees criden a pressionar als Ministres d’Agricultura dels Estats membres i a la Comissària Europea Miriam Fischer Boel, per acabar amb les subvencions a les exportacions de productes làctics europeus que estan destruint els mitjans de vida de centenars de milers de productors locals en els països del Sur.

29 Agost, 2008

Declaració final de la Conferència Internacional sobre els drets dels camperols i camperoles.

En el 60è aniversari de la Declaració Universal dels Drets Humans, reclamem com a camperols i camperoles del món la nostra pròpia convenció