Dret a l'Alimentació i a la Sobirania Alimentària

La fam afecta en l’actualitat a més de mil milions de persones en el món. La mercantilització dels aliments ha generat una especulació a la cadena alimentaria que condemna tant als petits i mitjans productors com als consumidors. La comunitat internacional ha advertit que la situació s’agreujarà dramàticament si no es prenen mesures urgents.

Davant d’aquesta situació l’Observatori DESC treballa en xarxa amb col•lectius i moviments socials per defensar el dret a una alimentació adient i a la sobirania alimentària com autèntics drets fonamentals.

25 Gener, 2018

FARFOOD.LAND

DILLUNS 29 I DIMARTS 30 DE GENER
Capitalisme alimentari, drets socials i sostenibilitat.
A La Lleialtat Santsenca (c/ Olzinelles 31, Barri de Sants, BCN)

5 Octubre, 2016

L'Observatori de dret a l'alimentació i a la nutrició 2016, ‘Las semillas en manos de los pueblos’, es presentarà a Roma i revelarà les amenaces a les que els sistemes de llavors pageses s'enfrenten així com a la destrucció accelerada de la biodiversitat agrícola.

26 Juliol, 2016

El dia 14 de juliol, a les 11:00hs es va realitzar una concentració davant el Consolat de Paraguai a Barcelona, amb el permís corresponent de la Direcció de Seguretat – Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya.