Treball en xarxa

Habitatge i Ciutat

22 Novembre, 2016

Del 14 al 20 de novembre hem participat en la reunió global d'estratègia de la Xarxa DESC, juntament amb més de 100 moviments de 40 països. Amb la defensa dels drets humans i la justícia social com a objectiu comú,<

22 Setembre, 2016

Ahir vam participar a l'acte que organitzava l'Ajuntament de Badalona per explicar la seva participació al procés d'Habitat III i la cooperació amb d'altres ciutats perifèriques com Saint Denis. L'acte el va presentar en José Téllez, tinent d'alcalde de Badalona, i van participar el regidor de drets de ciutadania i diversitat de Barcelona Jaume Asens i l'ex-alcalde de Saint-Denis i president de la Plaine Commune-Grand Paris, Patrick Braouezec, amb tancament de l'alcaldessa de Badalona, Maria Dolors Sabater.

11 Maig, 2015

Del 16 al 20 de maig cinc persones de l’Observatori DESC i de la PAH participen en una trobada a Budapest. Es tracta de la darrera reunió de treball del projecte europeu “Grundtvig” per crear l’Escola Popular Europea pel Dret a l’Habitatge. Altres organitzacions i moviments que treballen per la defensa i promoció del dret a l’habitatge a Europa també formen part del mateix: Habitat and Paticipation (Bèlgica), STAND UP (Itàlia), Jurislogement (França) i Szindikátus (Hongría)

8 Setembre, 2014

L’Observatori DESC i la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, amb la col·laboració del Grup d’Investigació EMIGRA de la Universitat Autònoma de Barcelona i del projecte europeu SOPHIE,  impulsem una enquesta on-line per conèixer les repercussions de la crisi hipotecària en les persones afectades.

11 Juliol, 2014

Ahir dimarts 15 d'octubre la Mesa del Parlament de Catalunya va admetre a tràmit la la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) de Mesures Urgents per fer front a l’Emergència Habitacional i a la Pobresa Energètica promoguda per la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca, l’Aliança contra la Pobresa Energ&egr

13 Novembre, 2012

Barcelona, 13 de novembre de 2012

Les entitats socials exigim valentia per revertir les polítiques d’exclusió habitacional

1 Octubre, 2012

No més lucre: Pel dret a la terra, a l'habitatge i a la ciutat!

Comunicat de la Coalició Internacional per a l'Habitat, HIC, amb motiu del Dia Mundial de l'Habitat, 1 d'octubre de 2012.

8 Setembre, 2012

Defensem els béns comuns, pel futur de les ciutats i dels territoris
Nàpols, Itàlia, 6 de setembre de 2012