Altres publicacions interessants

Exigibilitat

Fernando Gallardo Vieira i Thiego de Azevedo
Terra de Direitos
2010

L'objetiu de la publicació és mostrar alguns elements bàsics en el tema de drets humans, empreses transnacionals i litigis. Pretén assenyalar els camins que poden prendre les organitzacions i moviments socials que vulguin actuar contra les violacions dels drets humans comeses per les empreses transnacionals.

Per descarregar la publicació - en castellà - clicar AQUÍ

AAVV
Editorial Virus

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE: "FRONTERA SUR"

¿Encara no has anat al CIE? El Centre d'Internament per a Estrangers de Barcelona, funciona cada dia, en silenci.

El llibre "Frontera Sur", no pot trobar un escenari millor per a la seva presentació.

Anem fins als murs del Centre d'Internament per a Estrangers de Zona Franca, a seguir denunciant el tancament, la persecució, el racisme institucional i la realitat de les fronteres...

De Lucas, J., Ramón, C., Solanes, A
Xarxa 18 de Desembre
2008

Estudi de l'Institut de Drets Humans de la Universitat de València, elaborat per Javier de Lucas, Consuelo Ramón i Ángeles Solanes. Analitza la compatibilitat entre la normativa internacional ja ratificada per l'Estat Espanyol i la Convenció sobre els drets de tots els treballadors migratoris i les seves famílies, tant com la legislació internacional en matèria d'estrangeria i la Convenció.

AAVV
Observatori DESC
Novembre 2003

Les següents ponències són el resultat del II Fòrum Internacional de Drets Humans organitzat per l'Observatori DESC l'any 2003, que es va centrar en els DESC com a instruments per a enfortir la seguretat local i global. Amb tot això, es va vincular el tema de la seguretat amb temes més locals com poden ser els relacionats amb el dret a un habitatge digne, el dret a una alimentació adient, els fenòmens migratoris i els drets que es deriven de la qüestió de gènere.