Taller d'Helena Maleno sobre reparació més enllà del sistema judicial. CineMigrante

07/15/2016

La propera setmana teniu l'oportunitat de gaudir de més de 40 pel·lícules d'arreu del món amb la temàtica de les migracions de fons, que es projectaran en diferents espais de la ciutat de Barcelona durant la tercera Mostra Internacional de CineMigrante. I no només això, sinó que també podreu participar en les múltiples i interessants activitats paral·leles: quatre jornades de debat, exposicions, tallers i intervencions urbanes sobre defensa dels drets humans de les persones migrants.

Justament l’Observatori DESC participa a la mostra amb la coordinació de dos tallers: l’experta en migracions i activista de Caminando Fronteras Helena Maleno impartirà la sessió Más allà del sistema judicial. La experiencia de reparación a través de ‘Transformar el dolor en justícia’. (Divendres 15, 17h. Centre Cívic Pati Llimona. Sala de conferències).

Per la seva, el coordinador de l’equip jurídic d’Andalucía Acoge, José Luis Rodríguez, abordarà al seu taller les violacions dels drets humans i les dificultats d’accés a la justícia a la frontera sud. (Dissabte 16, 17h. Centre Cívic Pati Llimona. Sala Joan Maragall).

Consulteu tota la informació i programa del festival a la pàgina www.cinemigrante.org.