III Fira d'Economia Solidària de Catalunya

10/24/2014

La tercera edició de la FESC tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2014 al complex fabril Fabra i Coats, al carrer Sant Adrià, 20 de Sant Andreu de Palomar, a Barcelona.

L'Observatori DESC i la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca de Barcelona hi tindran un espai i presentarem en la FESC, el documental Termitas sobre el Cas Bárcenas, el dissabte 25 d'octubre a les 18hs amb l'Ada Colau, la Vanesa Valiño i els realitzadors de Metromuster.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya és un aparador de tots els productes i serveis necessaris per cobrir les necessitats de la vida quotidiana de les persones: habitatge, alimentació, oci, coneixement, cooperativisme, comercialització justa, serveis a persones i empreses, finances i assegurances ètiques, inserció laboral, emprenedoria social, energies renovables, formació i educació, etc. És un esdeveniment anual amb projecció internacional que reuneix la gran diversitat d’experiències i pràctiques de l’economia social i solidària del territori català.

Més informació:http://www.firaesc.org/